Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Batum i Hibbert primili bogate ponude

Portland Trail Blazersi u središtu su pozornosti ovog vikenda u pogledu košarkaških transfera. Nastoje pod svaku cijenu dovesti 2,18 metara visokog centra Indiana Pacersa Roya Hibberta. Istovremeno im prijeti odlazak Nicolasa Batuma.

Za Hibberta, 25-godišnjeg centra pred kojim je posljednja godina prvog NBA ugovora, Blazersi nude maksimalan ugovor koji može dobiti u posljednjoj godini. U Indiani, za koju je odigrao odliènu prošlu sezonu, ostat æe samo ukoliko mu Pacersi ponude jednako dobar ugovor. Hoopshype takoðer navodi da postoji još jedan interesent koji visokom košarkašu nudi ugovorni maksimum. Zasad nije poznato o kome se radi.

Ostanu li Pacersi bez reakcije, Hibbert bi mogao pojaèati Portland, koji pokušajem njegova dovoðenja lijeèi komplekse zbog neuspjeha s Gregom Odenom, centrom kojeg su kao prvi izbor drafta birali 2007. godine, i koji je zbog kroniènih problema s koljenima morao prekinuti karijeru.

Hibbert je u Indiani završio nakon što su ga 2008. godine na draftu 17. po redu birali Toronto Raptorsi. Iste je godine kao 25. izbor u Portlandu završio sjajni francuski krilni igraè Nicolas Batum (23), što znaèi da je ovog ljeta i on postao zaštiæen slobodan igraè.

U svoje ga redove vrlo ozbiljnom ponudom pokušavaju pridobiti Minnesota Timberwolvesi, jedna od najpotentnijih mladih momèadi u ligi, koji mu za iduæi, èetverogodišnji ugovor, nude izmeðu 45 i 50 milijuna dolara, kako javljaju lokalni mediji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE