Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bayless od sljedeæe sezone u Memphisu

Memphis Grizzliesi usmeno su dogovorili sve uvjete suradnje sa slobodnim igraèem Jerrydom Baylessom, koji æe tako u Memphisu popuniti rupu nastalu odlaskom O.J. Mayoa.

Bayless je bio zaštiæen slobodan igraè Toronto Raptorsa, ali oni su odluèili da ga više ne trebaju u svojoj momèadi te su povukli svoju ponudu za njega i postao je nezaštiæen slobodan igraè. Brzo su reagirali èelnici Memphisa te dogovorili suradnju koja æe službeno biti potvrðena u narednim danima.

Nakon odlaska Mayoa iz Memphisa, ekipa je dovela igraèa sliènog kalibra, koji æe biti jedno od glavnih oružja s klupe. Mayo se nikako nije uspio prilagoditi momèadi i podreðenoj ulozi koju je imao, a u Memphisu se nadaju da æe Bayless spremnije prihvatiti ulogu igraèa s klupe koji treba unositi dodatan impuls energije kada uðe u igru.

Prošle je sezone ovaj uskoro 24-godišnji košarkaš odigrao 31 utakmicu tijekom kojih je prosjeèno bilježio 11,4 poena i 3,8 asistencije po susretu, što su mu najbolje brojke njegove 4 godine duge NBA karijere. Podsjetimo, 2008. godine su ga na draftu izabrali Indiana Pacersi 11. izborom, a odmah je mijenjan u Portland u kojemu provodi sezonu i pol, nakon èega postaje èlanom New Orleans Hornetsa. Ondje je odigrao samo 11 utakmica te je posljednje dvije sezone proveo kao èlan Raptorsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE