Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Beasley u Sunsima traži novi poèetak

Phoenix Sunsi noæas su obavili i službeno potpisivanje ugovora s dvojicom slobodnih igraèa. Ugovor je produžio Shannon Brown, dok kao pojaèanje iz Minnesote dolazi Michael Beasley.

Beasley nakon dvije godine provedene u Timberwolvesima dolazi u Phoenix gdje traži novu šansu i priliku za novi poèetak. Priznao je svoje probleme s marihuanom, ali i rekao kako su oni sada iza njega i spreman je za novi poèetak. Sa Sunsima je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 18 milijuna dolara.

“Shvatio sam da desetak minuta dobrog osjeæaja ipak ne vrijedi riskiranja mog života i karijere”, izjavio je Beasley prilikom potpisivanja ugovora o svojim problemima s marihuanom. “Mogu sa sigurnošæu reæi da je taj dio moje karijere, moga života, iza mene i da se neæe vraæati.”

Prošle je godine uhvaæen u posjedovanju marihuane i prebrzoj vožnji automobilom. Dvije godine ranije, dok je igrao za Miami, dva puta je prekršio NBA pravila o korištenju droga, te je morao iste godine i na lijeèenje. Sunsi imaju povjerenja u njega i vjeruju kako su ti problemi sada samo u prošlosti i kako se više neæe ponavljati. To ga je i privuklo da potpiše za Sunse.

“Odabrao sam Sunse jer sam bio njihov prvi prioritet. Zbog toga sam se dobro osjeæao, kada znaš da te netko želi. Phoenix je jedina momèad s kojom sam održao sastanak. Nakon sastanka znao sam da dolazim u Phoenix i nisam htio pregovarati s drugim ekipama. Zaista mi je drago što netko vjeruje u mene i što su mi spremni ponuditi novu priliku”, izjavio je Beasley.

Prošle je sezone Beasley odigrao najlošiju sezonu karijere, tijekom 47 utakmica prosjeèno je bilježio 11,5 poena i 4,4 skoka, što je uvelike slabije od prije dvije sezone kada je bilježio 19,2 poena i 5,6 skokova po utakmici.

Sunsi su potpisali ugovor i sa Shannonom Brownom, koji je prošlu sezonu proveo u Phoenixu i ostvarivao brojke od 11 poena i 2,7 skoka po utakmici, što su mu najbolje brojke karijere. On æe u sljedeæe dvije godine zaraditi oko 7 milijuna dolara.

Sunsi okreæu novu stranicu u svojoj povijesti jer odlaskom Stevea Nasha u Los Angeles Lakerse izgubili su svoje prvo ime i najveæu zvijezdu oko koje se vrtjela njihova igra. Doveli su Gorana Dragiæa i Luisa Scolu te se nadaju da æe i bez Nasha biti u konkurenciji za doigravanje. Sve promjene u redovima Sunsa možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE