Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Belinelli: Repeša je pravi izbor za Italiju

Marco Belinelli, najbolji talijanski košarkaš u ovom trenutku i prošloljetno pojaèanje Toronto Raptorsa, dao je svoj glas Jasminu Repeši kao novome talijanskom izborniku.

O trenutaèno još uvijek hrvatskom izborniku 23-godišnji je bek kanadske NBA momèadi progovorio u intervjuu talijanskome sportskom dnevniku Tuttosportu.

“Drago mi je da me pitate za Repešu, jer mislim da je upravo on najbolje izbornièko rješenje za skupinu igraèa kao što smo u ovom trenutku mi vrlo mlada momèad. Repeša zna kombinirati metode mrkve i batine, te zna uzgojiti talent. Zna povremeno biti opak, no istodnobno s njime možete razgovarati ama baš o svemu što vam je na duši” rekao je Belinelli, u prošlim dvjema NBA sezonama igraè Golden State Warriorsa, koji su ga i birali na draftu 2007. godine.

Belinellija je Repeša, tada kao trener bolonjskog Fortituda, afirmirao kao prvoligaškog igraèa kao 17-godišnjaka u sezoni 2003/2004. Stigao je iz gradskog rivala Virtusa, koji se raspao na kraju sezone 2002/2003, u kojoj je Belinelli debitirao u Legi A.

Latest Posts

NE PROPUSTITE