Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ben Gordon iskazao želju za povratkom u Bullse

Na kraju ove sezone Benu Gordonu ističe ugovor s Bobcatsima vrijedan 55 milijuna dolara te postaje slobodan igrač i ne bi imao ništa protiv povratka u Chicago. Naravno, ako čelnici Bullsa pokažu interes za potpisivanje igrača koji je njihov dres nosio u periodu od 2004. do 2009 godine.

“U Chicagu mi je bilo odlično i bili su to vrlo uspješni dani moje karijere. Ali nisam sada u poziciji da govorim što će se dogoditi tijekom ljeta”, rekao je Gordon.

Bullsi bi Gordonu vjerojatno ponudili veteranski minimalni ugovor, a on bi na to mogao pristati s obzirom da mu novac neće biti prioritet. Ako dođe do ponude Bullsa, nema sumnje da će je Gordon prihvatiti bez previše oklijevanja.

“Moja želja je da osvojim naslov prvaka prije nego okončam  karijeru. Osvajao sam naslov u srednjoj školi te na koledžu. Naslovom NBA prvaka bi kompletirao svoju karijeru”, ističe Gordon.

Gordon je ove sezone proveo samo 9 minuta na parketu. Razlog tome su učestali problemi s koljenom, no budući da ima “tek” 30 godina, pred njim je još nekoliko godina igranja u ligi ako se problemi s koljenom ne pokažu previše problematičnima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE