Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ben Simmons u posebnom klubu s Magicom i Robertsonom

Rookie Philadelphia 76ersa Ben Simmons nastavlja postavljati rekorde u svojoj prvoj sezoni u NBA-u. U sinoćnjoj pobjedi protiv Knicksa pridružio se legendama Oscaru Robertsonu i Magicu Johnsonu kao jedini igrač koji je imao 1000 poena, 500 asistencija i 500 skokova u svojoj prvoj sezoni u NBA-u.

Također, Simmons je sinoć zabilježio 13 poena, 12 asistencija i deset skokova i svojim osmim triple-double učinkom sezone obišao Magica, koji je u svojoj rookie sezoni imao sedam. Više od Simmonsa ima samo veliki Oscar Robertson, čak 26.

“Postavio sam rekord s Magicom i Oscarom Robertsonom što je za mene nevjerojatno.” oduševljeno je prokomentirao mladi Simmons.

Oduševljenje Simmons nije mogao sakriti, no odgovorio je i na kritike nekih fanova.

“Ljudi žele da budem scorer ili da budem igrač koji ja trenutno nisam. Mogu zabijati, ali isto tako mogu hvatati skokove i asistirati. Radije bih radio stvari u kojima sam vrlo dobar nego forsirao one u kojima nisam.”

Simmons je ove sezone na prosjecima od 16,2 poena, 7,7 skokova i 7,6 asistencija po utakmici i vrlo je izgledno da će dobiti nagradu za najboljeg rookieja godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE