Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ben Simmons zabilježio prvi triple-double u tek četvrtoj utakmici karijere

Ben Simmons je svaku od svoje tri prve NBA utakmice završio s double-double učinkom te je svoju zadnju utakmicu s Detroit Pistonsima okončao s triple-double učinkom od čak 21 poena, 12 skokova i 10 asistencija. Na terenu je izgledalo kao da to sve radi iz šale te je Philadelphia na kraju i zapisala pobjedu nad Detroitom rezultatom 97:86. 76ersima je također pomogao Joel Embiid koji je ubacio 30 poena te uhvatio 9 skokova.

Australac u svoje prve četiri utakmice prosječno ubacuje 17 poena, hvata 10,7 skokova i ima sedam asistencija. Zasad vodi sve rookieje u poenima i skokovima, dok je drugi u asistencijama, odmah Lonza Balla (8,7).

Ben Simmons je i prvi igrač nakon 1967. godine koji je u svoje prve četiri utakmice karijere zabilježio triple-double.

Simmons je zasad očito najbolji rookie po ovome što je pokazao u prve četiri utakmice sezone, uz sve što rade i Lonzo te Dennis Smith Jr.

Većina NBA obožavatelja 76erse vide na kraju sezone oko sedmog i osmog mjesta u Istočnoj konferenciji, iako je za to još prerano govoriti jer su odigrane samo četiri utakmice, a Markelle Fultz i naš Dario Šarić se još nisu probudili kao što smo svi mislili. Sljedeću utakmicu 76ersi igraju protiv Hardenovih Houston Rocketsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE