Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ben Wallace želi postati odvjetnik nakon NBA karijere

Igraè Detroita sa 15-godišnjim iskustvom u NBA ligi, Ben Wallace, po skorom završetku karijere ozbiljno razmišlja da doðe do pravnièke diplome. Njegova želja je da postane odvjetnik, te se je veæ poèeo raspitivati o pravnièkim školama u koje bi se mogao upisati.

½To je moj konaèni cilj. Uvijek mi je bio san postati odvjetnikom. Smatram da mogu to dosta dobro raditi i da mogu nekolicinu ljudi uvjeriti da sluèaj vide na moj naèin½ – kaže Wallace. ½Vrlo sam ozbiljan u vezi toga. Vrlo.½

Wallace, koji je u 36 godini, veæ ima diplomu prvostupnika kaznenog pravosuða sa sveuèilišta Virginia Union. Njegova želja da postane odvjetnik odgoðena je zbog vrlo uspješne NBA karijere, u kojoj je stekao reputaciju jednog od najžešæih igraèa. Posebno se istièu njegove obrambene sposobnosti, zbog kojih je 4 puta bio proglašen najboljim defenzivcem Lige, a od ostalih postignuæa najvažnije je osvajanje naslova prvaka sa Pistonsima.

Njegov sadašnji trener John Kuester smatra da æe Wallace biti dobar odvjetnik zbog njegove predanosti, što je po njemu najvažnije u tom zahtjevnom poslu. Ali, zbog svog sportskog naèina odijevanja u slobodno vrijeme, popularni ½Big½ Ben mogao bi se susresti sa neobiènim problemima…

½Mislim da sam odijelo posljednji put nosio u osnovnoj školi. Ja sam sa Dirty Southa. Ipak, imam dva, tri odijela½ – kaže Wallace i priznaje da nema nijednu kravatu i ne zna kako se one vežu.

Wallace još uvijek ne želi prognozirati kada æe se prijaviti u pravnièku školu jer još uvijek ima košarkaških planova. Planirao je umirovljenje nakon ove sezone, ali ugovor od 4.3 milijuna dolara koji je potpisao sa Pistonsima ga uz klub veže još i sljedeæu sezonu.

½Znam da je moje igraèko vrijeme limitirano. To je nešto što sam veæ prihvatio i pomirio se s time.½ – zakljuèio je Wallace.

Latest Posts

NE PROPUSTITE