Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Beno Udrih traži razmjenu iz Knicksa

Razigravač New York Knicksa, Beno Udrih, zatražio je razmjenu iz ekipe, izvijestili su američki mediji. U New Yorku je ove sezone vrlo burno, a tome svjedoči i ovaj potez Slovenca. Tijekom sezone, Udrih je bio kritiziran od strane trenera Mikea Woodsona zbog nekih odluka u igri.

31-godišnji igrač je pristupio uredu Knicksa sa željom za odlaskom, a New York će navodno pokušati uslišiti želju igrača i razmijeniti ga.

Veteran, koji je najbolje igre u NBA ligi pružao u dresu Sacramenta, ove sezone prosječno bilježi 5,9 poena uz 41% šuta za tri poena. Pruža sasvim solidne igre kao treći playmaker iza Pabla Prigionija i Raymonda Feltona. Nakon što se ovaj dvojac oporavio od ozljeda, ne nazire se veliki broj minuta za Udriha te se on odlučio za odlazak.

Ugovor mu je jednogodišnji i to na veteranskom minimumu. Poneka momčad bi mogla biti zainteresirana ukoliko im nedostaje pouzdani treći bek koji može pružiti još poneku kvalitetnu minutu. Zauzvrat Knicksi ipak ne mogu očekivati ništa više od ponekog draft izbora druge runde.

Latest Posts

NE PROPUSTITE