Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Besplatno gledanje prva dva dana NBA doigravanja

Službena internetska stranica NBA lige ponovno će obožavateljima najbolje košarkaške lige na svijetu omogućiti besplatno gledanje utakmica najboljih košarkaša svijeta. Kao i na početku sezone, League Pass je besplatan za isprobati u iduća dva dana te svi mogu uživati besplatno u vrhunskim prijenosima uzbudljivih utakmica.

Sve što trebate je kliknuti na link, odabrati opciju “Free Trial”, registrirati se i sljedeća dva dana ne morate se mučiti oko traženja streamova za utakmice. Za svaku utakmicu postoji odabir kvalitete slike, tako da će i oni s nešto slabijim internetskim vezama moći uživati u izravnim prijenosima svake utakmice u početna dva dana doigravanja.

U svemu postoji i “caka” na koju treba obratiti pozornosti. Prilikom registracije potrebno je unijeti važeću kreditnu karticu, iako je period od dva dana potpuno besplatan. Nakon isteka ta dva dana, ako ne prekinete pretplatu, bit će naplaćen iznos od 35 dolara, koliko košta pretplata za gledanje ostatka ove sezone (doigravanje). Ako ne želite da vam naplate tih 35 dolara, odnosno ako ne želite više koristiti usluge League Passa, možete jednostavno u postavkama svoga računa otkazati pretplatu. Rok za otkazivanje pretplate je 22. travanj do ponoći po američkom vremenu, odnosno 23. travnja do 6 sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE