Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Besplatno(i legalno) gledanje NBA utakmica

Poštovani èitatelji, donosimo vam naèin na koji možete jedan dan besplatno posjedovati NBA league pass uz pomoæ kojega možete iz udobnosti vlastite sobe gledati svaku NBA utakmicu koja se igra taj dan.

NBA liga nudi svakom posjetitelju da osjeti èari gledanja uživo svake NBA utakmice u visokoj kvaliteti. Sve što vam je potrebno je brzi internet te instalacija programa kojega æete dobiti nakon registracije.

Prvo je potrebno kliknuti na LINK koji vas vodi na stranicu gdje možete izabrati koji league pass paket kupiti. Slobodno odaberite jedan od dva ponuðena. Nakon toga potrebno je unijeti svoje korisnièko ime, lozinku te e-mail adresu. Zatim dolazite na stranicu gdje se traži da unese kupon pomoæu kojega æete moæi dobiti besplatan league pass. Potrebno je upisati AllAccessDay i kliknuti na Apply.

Nakon toga kliknite na Next i ondje bi trebalo pisati da vas jednodnevni paket košta 0.00$. Ukoliko vam se to ne pokaže, potrebno ja zatvoriti prozor s registracijom te ponovno kliknuti na LINK. Sada biste trebali doæi na prije opisanu stranicu. To oznaèava da je kupon prihvaæen te æe vas sustav pitati za instalaciju programa na što morate pristati. Nakon instalacije koja traje nekoliko trenutaka možete poèeti gledati svaku NBA utakmicu dana u kojem ste se prijavili za league pass.

Nadamo se da æe vam barem taj jedan dan besplatnog gledanja NBA utakmica pružiti veliki užitak te vas možda nagnati na kupnju sezonskog paketa koji košta 99.95 dolara a ukljuèuje sve utakmice regularnog dijela sezone 2009-10, All-Star utakmicu te gledanje repriza utakmica do 24 sata nakon odigravanja istih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE