Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wallace: Ugovor sa Chicagom nije bio promašaj

Ben Wallace je sretan što se vratio u Detroit, ali ne žali za vremenom koje je proveo u Chicagu.

Wallace je potpisao èetverogodišnji ugovor vrijeda 60 milijuna dolara sa Bullsima 2006. godine, nakon što je vodio Pistonse kroz mnoge uspješne sezone. Nakon što nije uspio dominirati u Chicagu proglašen je promašajem i ubrzo je poslan u Cleveland Cavalierse.

“To nije bio promašaj,” rekao je Wallace o svom ugovoru sa Bullsima. “U to vrijeme nisam mogao igrati u Detroitu. Bio bi više smetnja nego pomoæ momèadi. A to je zadnje što sam želio biti. Stil naše igre se promijenio. Ja i tadašnji trener (Flip Saunders) stalno smo se svaðali oko toga što je najbolje za momèad. Odluèio sam završiti s time. Ipak, nikada nisam napustio organizaciju i navijaèe. Navijali su za mene jer su me voljeli. Zatim su navijali protiv mene, a to znaèi da su me još uvijek voljeli, ali im nije bilo drago što sam otišao. Ovdje pripadam.”

Ben Wallace je za Chicago i Cleveland u protekle tri sezone odigrao ukupno 205 utakmica u kojima je ostvario prosjeke od 4.6 poena, 8.3 skoka i 1.6 blokade za 29 minuta igre. Ove sezone više je puta pokazao da još uvijek može odigrati solidne utakmice. U odigranih 17 utakmica ima prosjeke od 4.4 poena, 9.9 skokova i 1.2 blokade.

Latest Posts

NE PROPUSTITE