Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

BIG3 liga: Lewis postavio rekord lige u poenima, Tri-State došao do prve pobjede

Kako se momčadi sve više poznaju i kako se igrači privikavaju na pravila igre, rezultati postaju sve tjesniji. Tako se u četvrtom tjednu prvi put ove sezone dogodilo da su sve utakmice završile s manje od sedam poena razlike, a usput smo vidjeli i novi rekord lige u poenima, kao i prvu pobjedu Tri-Statea.

POWER – GHOST BALLERS 51 : 44

Nakon što su prošli vikend kiksali, igrači Powera vratili su se pobjedama. 20 poena Cuttina Mobleyja i pet trica DeShawna Stevensona bilo je dovoljno da badnu Ghost Ballersi, kojima je ovo drugi poraz u četiri utakmice. Iako su se dobro borili, Power je imao odgovor za svaki pogodak Ghost Ballersa, a Stevenson je zaključio susret tricom za pobjedu, što mu je već drugi put ove sezone.

 

TRILOGY – BALL HOGS 50 : 43

Sudeći po rezultatima prije ove utakmice, Ball Hogsi nisu imali šanse. Međutim, pružili su solidan otpor, pogotovo novopridošli Xavier Silas, koji je prošli tjedan u prvom trejdu u povijesti BIG3 lige mijenjan u Ball Hogse za Dominica McGuirea. Silas je predvodio momčad sa 17 poena, dok je kod pobjednika najbolji bio Rashad McCants s 20 poena. Trilogy je tako ostala i dalje jedina neporažena momčad, dok su Ball Hogsi pali na 1-3.

 

3-HEADED MONSTERS – KILLER 3’S 51 : 46

Rashard Lewis je imao monstruoznu partiju s 30 poena i 10 skokova, pa je tako osim double-double učinka postavio i novi rekord lige u broju poena. To je sve bilo previše za Killer 3’se, koji očito nisu imali rješenja za Lewisa. Mahmoud Abdul-Rauf mu se pridružio sa 17 poena, tako da su praktički njih dvojica sami pobijedili Killer 3’se. Kod poražene ekipe najbolje je igrao Stephen Jackson, koji je pokušao ogovoriti Lewisu tako što je zabio 17 od 19 poena svoje ekipe u drugom poluvremenu (ukupno je zabio 24), ali to nije bilo dovoljno.

 

TRI-STATE – 3’S COMPANY 51 : 44

Iako je praktički derbi začelja, ovo je bila utakmica zbog koje su gotovo svi posjetitelji kupili karte, ali nažalost ostali su razočarani. Naime, ovo je bila povijesna prilika da Allen Iverson ponovno zaigra u Philadelphiji u Wells Fargo Centeru, što su navijači Sixersa željno iščekivali kada su kupili svoje ulaznice. Međutim, Iversonu je doktor savjetovao da ne igra, tako da je ovaj put odlučio biti samo trener. Njegova ekipa je tako po treći put ove sezone poražena, i to od momčadi koja do sada nije imala niti jednu pobjedu. Najbolji strijelac utakmice je bio Al Thornton s 20 poena, ali to nije bilo dovoljno da donese svojoj ekipi pobjedu.

 

POZICIJA MOMČAD OMJER
1. Trilogy 4-0
2. 3-Headed Monsters 3-1
3. Power 3-1
4. Ghost Ballers 2-2
5. Tri State 1-3
6. 3’s Company 1-3
7. Ball Hogs 1-3
8. Killer 3’s 1-3

 

Sljedeću nedjelju utakmice se igraju u Chicagu, a parovi su sljedeći:

Ball Hogs – Power

3’s Company – 3 Headed Monsters

Tri-State – Trilogy

Killer 3’s – Ghost Ballers

Latest Posts

NE PROPUSTITE