Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

BIG3 liga: Rekord Reggieja Evansa, Trilogy ostala jedina neporažena ekipa

Ove nedjelje odigrano je i treće kolo BIG3 lige. Polako se atmosfera počinje zahuktavati jer u ligi koja traje samo 10 tjedana svaka sljedeća pobjeda postaje od izuzetne važnosti. Chauncey Billups je svoju momčad odveo do prve pobjede, Trilogy je ostala jedina neporažena ekipa, a Tri-State još uvijek traži svoju prvu pobjedu.

 

KILLER 3’S – TRI STATE 51 : 44

Iako je prvu propustio, a u drugoj nije uspio pomoći, Chauncey Billups je u trećoj utakmici nosio momčad na svojim leđima do važne prve pobjede u sezoni. No, ta pobjeda nije došla lako. Killer 3’s je gubio na poluvremenu s čak 11 poena razlike, ali predvođeni Billupsom i njegovim 21 poenom uspjeli su upisati važnu pobjedu. Njegov suigrač Reggie Evans postavio je novi rekord lige po broju skokova, uhvativši loptu čak 18 puta. Tri-State je jedina momčad koja još uvijek ne zna za pobjedu, a ovim porazom vjerojatno su ispali iz utrke za naslov.

STATISTIKA

 

3 HEADED MONSTERS – POWER 50 : 32

Ekipa Power je odigrala potpuno suprotno u odnosu na svoje ime i upisala prvi poraz ove sezone. Bili su žrtve Mahmouda Abdul-Raufa, koji je nakon nezamjetne prve dvije utakmice treću završio s čak 22 poena. 3 Headed Monstersi su sada s omjerom 2-1 izjednačeni s Powerom te još uvijek čekaju da im se vrati ozlijeđeni Jason Williams.

STATISTIKA.

 

TRILOGY – 3’S COMPANY 50 : 45

Ovo je vjerojatno bila najuzbudljivija utakmica večeri. Trilogy je tijesno došao do pobjede, i to je opet za pobjedu zabio Al Harrington. S druge strane, Allen Iverson nastavlja sa svojim prosjekom od 2 poena po susretu, a njegova momčad je upisala drugi poraz.

STATISTIKA

 

GHOST BALLERS – BALL HOGS 50 : 45

U još jednoj napetoj utakmici Ghost Ballersi su uspjeli uzeti svoju drugu pobjedu. Predvodio ih je Ricky Davis, koji je s 23 poena najbolji strijelac trećeg kola. S druge strane, kao što je u sva tri tjedna bio tih The Answer, jednako tako je ostao tih i White Mamba – Brian Scalabrine još uvijek čeka utakmicu s više od 2 poena. Njih je predvodio Rasual Butler, ali njegovih 19 poena se nije pokazalo dovoljnima.

STATISTIKA

 

POZICIJA MOMČAD OMJER
1. Trilogy 3-0
2. Power 2-1
3. Ghost Ballers 2-1
4. 3 Headed Monsters 2-1
5. 3’s Company 1-2
6. Ball Hogs 1-2
7. Killer 3’s 1-2
8. Tri State 0-3

 

Sljedeći tjedan liga se nastavlja u Philadelphiji u Wells Fargo Centeru, a parovi su sljedeći:

Ghost Ballers – Power

Trilogy – Ball Hogs

Killer 3’s – 3 Headed Monsters

3’s Company – Tri State

Latest Posts

NE PROPUSTITE