Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bila je to luda ex-Yu noć: Pila se rakija, restoran je pretvoren u klub

Fotografije košarkaša s područja bivše Jugoslavije s kraja mjeseca kolovoza iz „balona“ u Orlandu oduševile su brojne košarkaške fanatike s našeg područja. Na istima su bila i dva hrvatska košarkaška (Ivica Zubac i Mario Hezonja), srpski košarkaši (Boban Marjanović i Nikola Jokić), Crnogorac Nikola Vučević te slovenska ekipa (Luka Dončić, Goran Dragić i Vlatko Čančar).

Fotografije su nastale u trenutku kada je bilo upitno hoće li se NBA liga nastaviti zbog bojkota NBA momčadi uzrokovanog rasnim nasiljem u SAD-u. The Athletic sada je prenio riječi slovenskog playmakera i igrača Miami Heata Gorana Dragić koji nije krio oduševljenje spomenutim druženjem.

„Ta noć bila je prepuna emocija. Nismo bili sigurno kako će se to odraziti na nas sljedećeg dana. Zbog toga što nismo znali je li nam to posljednja noć u Orlandu, odlučili smo se zabaviti, pa smo pretvorili restoran u klub.“ – rekao je Dragić.

Slovenac je otkrio kako je rakije bilo u izobilju, a glazba ovih prostora puštana je s mobilnih telefona.

Ivica Zubac otkrio je medijima kako je puno lakše kada oko sebe imaš ljude koji pričaju tvojim jezikom.

„Kada si na drugom kraju svijeta, zatvoren, a oko sebe imaš ljude koji pričaju istim jezikom – to puno pomaže.“ – zaključuje hrvatski centar.

Latest Posts

NE PROPUSTITE