Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bill Laimbeer: “Chicago Bullsi Michaela Jordana su bili obični plačljivci”

Loša krv između Chicago Bullsa Michaela Jordana i Detroit Pistonsa predvođenih Isiahom Thomasom bila je istaknuta u zadnjim epizodama (3 i 4) “Posljednjeg plesa”, dokumentarca o zadnjoj sezoni Jordana u Bullsima. Jedna od ključnih priča je zloglasan odlazak s parketa bez rukovanja igrača Pistonsa nakon što su ih “Bikovi” iz Chicaga pomeli u finalu istočne konferencije 1991. godine.

Jordan i ostali igrači Bullsa i dan danas su uznemireni zbog tog poteza igrača Pistonsa, uključujući Thomasa i Billa Laimbeera. Laimbeer je u ponedjeljak u emisiji ESPN-a “The Jump” izjavio kako su Jordanovi Bullsi obični “plačljivci” (cvilidrete), zbog njihovih pritužbi na fizički stil igre Pistonsa:

Bullsi su cvilili i plakali godinu i pol o tome koliko smo mi loši za košarku. Ali što je još važnije, oni su rekli da smo loši ljudi. Nismo bili loši ljudi, nego samo košarkaši koji su pobjeđivali. To me stvarno “zaokupilo” jer nisu znali ni tko smo, ni što smo kao pojedinci i nisu poznavali naš obiteljski život. Čitavo ono njihovo cviljenje, zašto bi im pružili ruku? Oni su se samo “plakali”. Pobijedili su u seriji i dajmo im zasluge za to, mi smo ostarili, a oni su nas uspjeli pobijediti. Ok, idemo dalje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE