Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups dobio posao analitičara na ESPN-u

Karizmatični bek i član šampionske momčadi Detroita iz 2004. Chauncey Billups nije dugo bio bez posla. Nedugo nakon umirovljenja, 37-godišnji veteran potpisao je ugovor s medijskom kućom ESPN i njihova je najnovija analitička akvizicija, prenosi Sports Illustrated.

“Ja sam tip čovjeka koji mora biti sto posto unutra ako nešto mislim raditi dugoročno”, rekao je Billups. “Ovo je put kojim želim krenuti. Trenutno ne razmišljam o trenerskom ili menadžerskom poslu ili bilo čemu drugome. Želim biti najbolji što mogu u studiju ESPN-a.#
Upitan hoće li mu biti neugodno kritizirati dojučerašnje kolege i suigrače, Billups je odgovorio: “Uvijek sam bio iskren prema svima kao suigrač i vođa, kao i prema sebi. Zbog toga sam imao takvu reputaciju u ligi. Neće biti ništa drukčije biti iskren kao komentator.Uopće me to ne brine. Neće to biti ništa osobno i neću kritizirati njihov karakter.Kritizirat ću njihovu igru ako ne budu zadovoljavali određene standarde.”

Billups je proveo 17 sezona na NBA parketima igrajući za Boston, Toronto, Denver, Minnesotu, New York Knickse i L.A. Clipperse, a najbolje igre pružao je u dresu Detroit Pistonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE