Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups ne želi igrati za Netse

Jedna od glasina vezana za odlazak Carmela Anthonyja u New Jersey Netse je da bi mu se mogao pridružiti i Chauncey Billups.

“Ako završi u Netsima tražiti æe raskid ugovora i razmisliti æe o tome gdje želi nastaviti karijeru,” rekao je Billupsov agent Andy Miller za ESPN.com.

Uz Anthonyja i Billupsa Netsi bi dobili i Richarda Hamiltona, bivšeg Billupsovog suigraèa iz Detroit Pistonsa. Ipak, pregovori izmeðu Netsa, Pistonsa i Nuggetsa nisu napredovali, izvještava Marc Stein iz ESPN.com.

“Imali smo brojne razgovore sa Nuggetsima, razgovarali smo i danas, ali razgovaramo cijele sezone. Dali smo do znanja da Chauncey želi ostati u Nuggetsima do kraja karijere, a nakon što završi igraèku karijeru želi prijeæi u upravu momèadi,” rekao je Miller.

Billups o potencijalnoj zamjeni nije želio previše govoriti, ali rekao je kako to ne utjeæe na njegovu igru. “Moja baka me davno nauèila da se ne brinem oko stvari koje ne mogu kontrolirati,” rekao je Billups. “Zamjenu ne mogu kontrolirati, ali kontroliram loptu najbolje što mogu, to je ono o èemu se brinem. Glasine nemaju utjecaja na mene.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE