Thursday, December 1, 2022

ZADNJE OBJAVE

Billups ostaje u New York Knicksima

New York Knicksi iskoristili su pravo prvokupa i vezali 34-godišnjeg playmakera Chaunceyja Billupsa za klub u posljednjoj godini njegova ugovora.

- Advertisement -

Mogli su ga pustiti da ode za odštetu od 3,7 milijuna dolara. Igrali su, meðutim, na sigurno, te æe mu u posljednjoj sezoni isplatiti 14,2 milijuna dolara plaæe.

U klubu pretpostavljaju da s njim imaju izvanredan mamac za razmjene tijekom iduæe sezone, u kojoj bi njujorška momèad mogla ciljati na Chrisa Paula ili Dwighta Howarda, koji æe igrati svoje posljednje sezone ugovora u New Orleansu, odnosno Orlando Magicu.

Billups je došao u Knickse u veljaèi skupa s Carmelom Anthonyjem iz Denvera. Odradio je za New York 21 utakmicu u osnovnom dijelu sezone, te je bio na prosjecima od 17,5 koševa i 5,5 asistencija. Propustio je, meðutim, tri od èetiriju dvoboja èetvrtfinalne serije doigravanja na Istoku protiv Boston Celticsa zbog ozljede koljena.

- Advertisement -

“Imam 34 godine, ali kroz prvih pet sezona NBA karijere nisam igrao puno. Zato mislim da nisam potrošen i da je preda mnom još nekoliko dobrih sezona”, rekao je košarkaš koji i dalje spada u kategoriju desetak najboljih playmakera u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE