Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups ostaje u New York Knicksima

New York Knicksi iskoristili su pravo prvokupa i vezali 34-godišnjeg playmakera Chaunceyja Billupsa za klub u posljednjoj godini njegova ugovora.

Mogli su ga pustiti da ode za odštetu od 3,7 milijuna dolara. Igrali su, meðutim, na sigurno, te æe mu u posljednjoj sezoni isplatiti 14,2 milijuna dolara plaæe.

U klubu pretpostavljaju da s njim imaju izvanredan mamac za razmjene tijekom iduæe sezone, u kojoj bi njujorška momèad mogla ciljati na Chrisa Paula ili Dwighta Howarda, koji æe igrati svoje posljednje sezone ugovora u New Orleansu, odnosno Orlando Magicu.

Billups je došao u Knickse u veljaèi skupa s Carmelom Anthonyjem iz Denvera. Odradio je za New York 21 utakmicu u osnovnom dijelu sezone, te je bio na prosjecima od 17,5 koševa i 5,5 asistencija. Propustio je, meðutim, tri od èetiriju dvoboja èetvrtfinalne serije doigravanja na Istoku protiv Boston Celticsa zbog ozljede koljena.

“Imam 34 godine, ali kroz prvih pet sezona NBA karijere nisam igrao puno. Zato mislim da nisam potrošen i da je preda mnom još nekoliko dobrih sezona”, rekao je košarkaš koji i dalje spada u kategoriju desetak najboljih playmakera u NBA ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE