Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups sve bliže povratku na teren

Iskusni razigravač Los Angeles Clippersa Chauncey Billups u prvom tjednu prosinca cilja na povratak NBA parketima.

Podsjetimo, Billups je propustio veći dio prošle sezone nakon što mu je na utakmici protiv Orlando Magica pukla Ahilova tetiva. Sigurno jako dobra vijest za Clipperse koji s njime dobivaju dodatno iskustvo i širinu na klupi.

Postavlja se pitanje kako će Billupsov povratak utjecati na igru u rotaciji koji uključuje Chrisa Paula, Willieja Greena, Erica Bledsoea i Jamala Crawforda. Uz to treba dodati i povratak veterana Granta Hilla koji se opravio od ozljede koljena. To bi moglo staviti trenera Vinnyja Del Negra na “slatke muke”. Chris Paul je standardni član prve petorke, Green je starter, Bledsoe donosi  potrebnu energiju s klupe, te je vrlo bitan kotačić Clippersa, a Crawford je standardni  “šesti čovjek”.

“Čini se kako bi mogli imati problema, ali se nadam da do toga neće doći. On donosi povjerenje i potrebno iskustvo”, rekao je Paul.

Povratak Billupsa je sve bliži, te treba vidjeti kako će funkcionirati igra Clippersa jednom kada se vrati. Prošle sezone je to vrlo dobro izgledalo te je Billups bio na prosjecima od 15 poena i 4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE