Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups u Knicksima i nakon ljeta 2012.?

Ako New York Knicksi iskoriste opciju da raskinu ugovor s Chaunceyem Billupsom nakon ove sezone, uštedjet æe 10,5 milijuna dolara od ukupnih 14,2 milijuna, koliko bi eventualna Billupsova plaæa iznosila sljedeæe NBA sezone. Meðutim, navodno su Knicksi skloniji opciji da ovaj iskusni razigravaè odradi i zadnju sezonu ugovora, pa da se u ljeto 2012. s njim potpiše novi financijski prihvatljivi ugovor.

34-godišnji Billups je ove sezone prešao iz Denver Nuggetsa u Knickse u sklopu velikog tradea u kojem je u istom smjeru krenuo i Carmelo Anthony. Unatoè problemima s ozljedom, èini se da se Billups sasvim solidno snašao u New Yorku. U dosadašnjih 5 utakmica u dresu Knicksa prosjeèno bilježi 20,4 poena, 5,0 skokova, 5,6 asistencija i 1,6 ukradenu loptu. Kao minus se zasad može navesti tek loš šut iz igre od tek 37%.

Ovaj potez Knicksa bi bio još jedan znak potpune usmjerenosti na ljeto 2012., kada bi slobodni igraèi trebale postati zvijezde poput Dwighta Howarda, Derona Williamsa i Chrisa Paula. Oèito Knicksima ovog ljeta prostor za potpisivanje novih slobodnih igraèa nije potreban koliko 2012. Tada æe biti u moguænosti osloboditi veæi prostor s kojim bi mogli voditi glavnu rijeè na tržištu, a osim toga bi eventualno i Billupsa mogli potpisati po pristojnijoj cijeni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE