Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups upitan za nastavak sezone

Iako bi u svlaèionici Clippersa trebalo vladati oduševljenje nakon teške i neizvjesne pobjede u gostima kod Orlanda, atmosfera je zabrinjavajuæa te meðu igraèima vlada šok i nevjerica.

Razlog tome je ozljeda Billupsa koji je sredinom èetvrtog perioda nezgodno doskoèio na lijevu nogu te ozlijedio petu. Iako je do toga trenutka još jednom opravdavao svoj nadimak Mr.Big Shot s 11 poena u èetvrtom periodu uz 3 ubaèene trojke sredinom perioda dogodila mu se ozljeda zbog koje je nakon minute provedene u bolovima na terenu iznesen uz pomoæ suigraèa.

Prve informacije koje dolaze iz izvora bliskih Clippersima nisu nimalo obeæavajuæe te se svi pribojavaju da je juèerašnji nastup moguæe i posljednji ove godine.

Trener Clippersa, Vinny Del Negro je izjavio  kako mu je žao ekipe, ali pogotovo Billupsa te njegovog utjecaja i znaèenja  ekipi. Paul s druge strane istièe kako je “Billups najbolji bek s kojim starta od dolaska u ligu te kako æe njegova ozljeda utjecati na strategiju momèadi“.

Koliko je ozljeda ozbiljna vidjet æe se nakon sutrašnjeg pregleda koji je zakazan u Clevelandu ali prognoze nisu nimalo dobre. Clippersi imaju dubinu na niskim pozicijama te æe Randy Foye i Mo Williams pokušati nadomjestiti njegov izostanak. Takoðer Clippersi pokušavaju u svoje redove dovesti J.R.Smitha no u ovom trenutku mogu mu ponuditi samo veteranski minimum.

U redovima Clippersa svi se nadaju dobrim vijestima no ukoliko se obistine crne prognoze šanse Clippersa da dokažu da su više od samo atraktivne ekipe biti æe uvelike umanjene.

Latest Posts

NE PROPUSTITE