Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups van parketa zbog ozljede

Iskusni razigravaè Denver Nuggetsa, Chauncey Billups morat æe propustiti oko tjedan dana kako bi zalijeèio ozljedu ruènog zgloba.

Priroda ozlijede još uvijek nije poznata, no sigurni smo da Billups zaista ne može nastupati buduæi da æe u sljedeæih tjedan dana imati vrlo teške utakmice koje zasigurno ne želi propustiti. Prvo im slijedi dvoboj s Orlandom, zatim San Antoniom te Minnesotom. Danas je pokušao trenirati, no nije uspio te je odluèio odmoriti tjedan dana kako bi mu se zglob u potpunosti oporavio.

Nakon te tri utakmice Nuggetsi ponovno igraju protiv Spursa te se tada (22. prosinac) oèekuje povratak Billupsa na parkete. Buduæi da on neæe moæi igrati u sljedeæe tri utakmice, to æe oznaèiti više minuta na parketu za Tyja Lawsona koji ima priliku protiv jakih suparnika pokazati može li uspješno mijenjati Billupsa na duže razdoblje ili ne.

Inaèe, Billups je ove sezone odigrao 21 utakmicu (sve je zapoèeo u petorci) te ostvarivao prosjeke od 14,4 poena i 5,4 asistencije. To je dosta slabije od prošle sezone, kada je u prosjeku ubacivao 19,5 poena po utakmici. Takoðer, ukoliko nastavi s ovakvim brojkama, to æe mu biti najniži prosjek asistencija u posljednjih 8 sezona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE