Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Billups želi Martina u Clippersima

Krilni centar Kenyon Martin ovu je sezonu zapoèeo u momèadi Xinjiang Flying Tigers za navodno najvišu plaæu u povijesti Kineske košarkaške lige (CBA). Momèad je napustio 24. prosinca prošle godine kako bi se pobrinuo za osobne probleme kod kuæe. U NBA ligi može poèeti igrati nakon završetka sezone za Tigerse sredinom veljaèe, ako ne uðu u doigravanje što se ne bi trebalo oèekivati.

Bek Clippersa Chauncey Billups rekao je kako se èuo sa svojim bivšim suigraèem iz Denver Nuggetsa i razgovarao o njegovom potencijalnom dolasku u Clipperse. “Pustiti æu da vam on to kaže”, sa smiješkom je odgovorio Billups na pitanje što Martin misli o dolasku u Clipperse. “On pripada pobjednièkoj sorti, igraèi poput njega mnogo vrijede”, kaže Billups. “Bio je u finalu dva puta, ima izvrsne sposobnosti, voða je. Jednu stvar znam o Kenyonu, on je pobjednik. Uèiniti æe što god je potrebno za pobjedu. Jedan je od boljih visokih obrambenih igraèa s kojima sam igrao, i za razliku od onoga što svi misle, zaista je dobar momak.”

Clippersi imaju jedno slobodno mjesto u momèadi i dovoljno novca da Martinu ponude ugovor. U svojih 10 NBA sezona Martin je odigrao 654 utakmice te ostvario uèinak od 13,5 poena i 7,2 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE