Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bird napušta Pacerse, zamjena veæ pronaðena

Legenda Boston Celticsa i službeno najbolji dužnosnik nedavno završene NBA sezone, Larry Bird napušta mjesto predsjednika u NBA ekipi Indiana Pacers.

Ova vijest još treba dobiti svoju službenu potvrdu, a ona bi trebala stiæi danas nakon sastanka Birda s upravom Pacersa. Navodno su zdravstveni problemi razlog zbog kojeg Bird napušta ekipu. Spominje se da æe sljedeæu godinu provesti izvan NBA lige, kako bi zalijeèio sve probleme koji ga prate, a nakon toga je otvorena moguænost njegovog povratka.

Najverojatnije æe Birda na mjestu predsjednik Pacersa zamijeniti Donnie Walsh, koji je veæ bio èlanom Pacersa. Walsh je proveo èak 24 godine u organizaciji Pacersa, da bi 2008. godine prihvatio mjesto predsjednika New York Knicksa. Ondje je napravio velik posao dovevši Amarea Stoudemirea i Carmela Anthonyja, koji ipak nisu pružali igre kakve se od njih oèekuju.

Walsh je prošle godine napustio Knickse i nije bio èlanom niti jedne ekipe, iako je zadržao odreðenu savjetnièku ulogu u Knicksima. Sada se vraæa u NBA svijet i vjerojatno æe to biti pozicija predsjednika momèadi Indiane. Prije nekoliko dana objavljeno je da æe se Walsh vratiti u Pacerse, ali nije bilo jasno u kojoj ulozi, a sada nakon otkrivanja da æe Bird napustiti ekipu postaje oèito koju bi poziciju Walsh trebao popuniti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE