Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bird napustio Pacerse

Larry Bird više nije predsjednik Indiana Pacersa. Odlučio je odstupiti s te pozicije, a njegovo mjesto zauzet će Kevin Pritchard.

Očekuje se kako će Bird i dalje raditi s Pacersima, ali kao savjetnik. Bio je i trener ove momčadi u kasnim 90-im, vratio su u momčad kao predsjednik 2003. Zbog zdravstvenih problema Bird je napustio tu poziciju 2013., ali godinu dana poslije se ponovno vratio.

Pošto je napustio poziciju predsjednika, već neke momčadi žele zaposliti ovu legendu Celticsa. Prvi u redu je Orlando Magic, koji razmatraju Birda kao mogućeg predsjednika.

Što se tiče Pritcharda, zamjenika Birda, on je već bio u Portland Trail Blazersima, a u Pacerse je došao 2011. Godinu dana poslije otišao je na višu poziciju i postao je generalni menadžer pod vodstvo Larryja Birda.

Neki od poteza Birdove kampanje su biranje na draftu Dannyja Grangera 2005., Paula Georgea 2010. Momčad je 2011. izabrala Kawhi Leonarda, ali on je razmijenjen u Spurse za Georgea Hilla. Pacersi imaju puno posla ovo ljeto jer njihovo glavno pitanje hoće li zvijezda momčadi Paul George uopće ostati u momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE