Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivša NBA zvijezda Crittenton ponovno iza rešetaka

Bivša košarkaška NBA zvijezda Javaris Crittenton ponovno je upao u probleme s amerièkim vlastima. Ovog je puta zaustavljen malo izvan grada Atlante nakon èega je, zbog neposluha, prebaèen u zatvor.

Amerièka policija je u ranim satima srijede zaustavila Crittentona zbog prebrze vožnje, malo izvan amerièkog grada Atlante. Bivša NBA zvijezda je u svom Porscheu jurila gotovo dvostruko brže od dozvoljene brzine zbog èega ga je policijski službenik zaustavio.

Kada mu je napisao kaznu, Crittenton mu je odbio potpisati papir kojim samo potvrðuje da je preuzeo papir, a ne svoju krivicu. Nakon toga ga je policajac zatražio da izaðe iz vozila što je ovaj odbio, pa èuvaru amerièke sigurnosti nije preostalo ništa drugo nego da ga privede u postaju. Crittenton se nalazi u Clayton County zatvoru gdje se još uvijek bave pitanjem “A što s njim?”.

Za one koji ne znaju, Crittenton je još uvijek glavni osumnjièenik za ubojstvo koje se dogodilo prošlog kolovoza. Bivši košarkaš je navodno u Atlanti upucao 22-godišnju žensku osobu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE