Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivša supruga Scottieja Pippena:”U braku sam imala aferu s Tristanom Thompsonom”

Brak legendarnog Scottieja Pippena i njegove bivše supruge Larse Pippen godinama je punio novinske stupce. Brojne međusobne prevare, svađe, bile su u fokusu javnosti, a sada je ex gospođa Pippen ponovno poželjela malo pažnje pa je za američke medije pričala o svojoj aferi s košarkašem Cleveland Cavaliersa Tristanom Thompsonom.

“Viđala sam se s Tristanom prije Khloe (Kardashian). Bilo je to u periodu prije nego je itko znao za njega. Dolazio je u Los Angeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim i upoznala ga s njima. Deset dana kasnije počeo je izlaziti sa Khloe. To je u redu, nije me briga. Ja sam osoba koja ne juri za onim što nije za mene. Nikad neću trčati za muškarcem. To nikad ne radim. Ako želite biti s drugim, samo naprijed. Ja sam sama sebi dovoljna.” – rekla je Larsa, pričajući o vremenu kada je još uvijek bila u braku sa Scottiejem Pippenom.

Ovaj 46-godišnjakinja razvela se 2018. godine od Scottieja Pippena, a u braku su dobili četvero djece. Afera s Thompsonom nije jedina koja se veže uz Larsu i današnje NBA zvijezde. Prema američkim medijima, bila i u vezi s igračem Philadelphia 76ersa, Benom Simmonsom. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE