Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivši centar Celticsa u Timberwolvesima

Centar Greg Stiemsma novo je pojaèanje Minnesota Timberwolvesa. Stiemsma je u èetvrtak službeno potpisao ugovor, ali nije poznato na koliko sezona niti koliko æe novaca dobiti. Stiemsma bi trebao biti rezervni centar te su Timberwolvesi sada popunjeni na svim pozicijama.

Stiemsma je proglašen najboljim obrambenim igraèem NBA razvojne lige 2010. godine. Bilježio je 9,1 poena, 7,3 skokova i bio je vodeæi po broju blokiranih šuteva u ligi s 3,7 blokada po utakmici. Tada je nastupao za Sioux Falls Sky Force gdje je dobio samopouzdanje za nastavak karijere i odlazak iz D-lige u najjaèu ligu na svijetu.

Nakon Siouxa odlazi jednu godinu u Tusku, a onda ga dovode Boston Celticsi za koje je odigrao 55 utakmica te bilježio 2,9 poena, 3,2 skoka i 1,5 blokada u nešto manje od 14 minuta provedenih na parketu.

Nadodajmo još kako se Ricky Rubio odlièno oporavlja od ozlijede i nada se povratku negdje prije poèetka sezone. Takoðer, generalni menadžer Timberwolvesa David Kahn oèekuje da Wolvesi ove sezone napokon izbore nastup u doigravanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE