Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivši igrač Rocketsa i Pelicansa opet bez angažmana

Terrence Jones je bivši NBA igrač, koji je u dresu NBA klubova znao pružati vrlo dobre partije. Nakon što nije mogao naći angažman u nekom od NBA klubova, otišao je igrati u Kinu, popularnu destinaciju za bivše NBA igrače. Tamo je nastupao za Qingdao Eaglese i bilježio vrlo dobre brojke, kao i većina NBA igrača koji odu u Kinu. No, po riječima novinara Davida Picka očito ima problema s disciplinom, jer je nakon svađe s trenerom izbačen s treninga, a očekuje se da poslodavac raskine ugovor s njim. Navodno su već našli zamjenu, trebali bi potpisati poljskog veterana Macieja Lampea.

Jones je u NBA ligi odigrao ukupno 232 utakmice, a prosječno je zabijao 10,5 poena uz 5,7 skokova po utakmici. Najbolje dane je proveo u Houston Rocketsima. Bilježio je preko 12 poena i 6 skokova u prosjeku, no nije se uspio izboriti za ugovor u Rocketsima unatoč dobrim igrama.

Nakon toga je potpisao za New Orleans Pelicanse i čak u jednom trenutku bio njihov glavni igrač, dok je Anthony Davis bio povrijeđen. Poslije je još nastupao za Milwaukee Buckse iz kojih je otpušten krajem prošle sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE