Monday, December 11, 2023

ZADNJE OBJAVE

Bivši igraè Virtusa u redovima Rocketsa

Will Conroy novo je ime u rosteru Houston Rocketsa. Taj 27-godišnji košarkaš ove je sezone igrao u razvojnoj NBA ligi i tako æe se nakon 2007. godine ponovno okušati u najboljoj ligi svijeta.

Conroy je trenutno 69. igraè u NBA ligi koji ima iskustvo u NBDL ligi. Sezone 2006-07 igrao je predsezonske utakmice u dresu Bobcatsa ali se nije uspio nametnuti u roster ekipe iz Charlotte. Nakon toga otišao je igrati u razvojnu ligu, toènije za Tulsa 66erse. 30. sijeènja 2007. godine prihvaæa 10-dnevni ugovor sa Grizzliesima, koji su tada zbog Conroya otpustili Eddiea Jonesa.

No ipak, Will je imao premalo vremena da produži ugovor sa èelnicima Memphisa i ponovno se vraæa u 66erse, ali samo mjeseca dana nakon toga ponovno dobiva na stol 10-dnevnu ponudu od Clippersa. Clippersi su zbog teške ozljede Shauna Livingstona bili prisiljeni potražiti zamjenu na mjestu organizatora igre. No, njegova NBA epizoda se nije baš slavno završila pa je tako Conroy sreæu potražio u Europi.

Otišao je u nama susjednu državu, Italiju. Nosio je dres Virtusa iz Bologne te Olimpie iz Milana. Sezone 2007-08 je u dresu Bologne u najboljem europskom natjecanju, Euroligi, bilježio 7,8 koševa i 3,2 asistencije po utakmici.

Nakon toga ponovno dolazi u Ameriku, u razvojnu NBA ligu, gdje je potpisao za Rio Grande Valley Vipers iz okolice Houstona. U 13. odigranih utakmica je u NBDL ligi u prosjeku je bilježi 13,9 koševa, 8,4 asistencija, 4,3 skoka i 1,5 ukradenu loptu po susretu. Najbolju utakmicu odigrao je u sredinom ovog mjeseca kada je u pobjedi 109:100 protiv Albuquerquea Thunderbirdsa upisao 20 koševa i 14 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE