Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bivši Šišijev suigrač umirovio se s 32 godine

Iako još nije napunio ni 33 godine, bivši Šišijev suigrač iz Sixersa, Trevor Brooker, odlučio se umiroviti. Vijest je objavio na svome twitteru, a od 2018. godine nije odigrao nijednu NBA utakmicu.

Ovo je vjerojatno najteža stvar koju sam morao napisati. Ne znam da li da odmah sve kažem ili da ostavim za kraj? Bolje da vam za početak ispričam svoju priču. Počnimo od stidljivog, nesigurnog momka krhke građe iz mjesta od 2.000 ljudi. Nisam znao ništa, osim seoskog života. Nismo imali nikakvih primanja. Biti siromašan je bilo toliko normalno da niste ni znali da ste siromašni. Jednostavan i lijep život. Uživali smo u tome što imamo jedni druge. Ja sam samo momak kome su se ostvarili snovi da radi ono što voli. Ova igra mi je otvorila oči za jedan novi svijet. Sada sam vlasnik privatne škole, izgradio sam je od temelja zajedno s najboljim prijateljem. Vlasnik sam jednog nogometnog kluba u Washingtonu. Imam preko 250 objekata u svom vlasništvu. Partner sam s Markom Cubanom. Bavim se stvarima za koje nisam ni znao da postoje dok sam odrastao. Sve je to moguće zahvaljujući košarci. Nisam znao da će me ljubav prema ovoj igri odvesti na mjesta koja neki ljudi ne mogu ni da zamisle. Zbog toga je veoma teško sjediti ovdje i pisati da se službeno opraštam od košarke. Iako više neću igrati, uvijek me možete prnaći ispred TV-a kako gledam utakmice.

HVALA TI, KOŠARKO. Nemam pojma gdje bih bio bez tebe. Nadam se da ćete i dalje moći gledati moje putovanje, jer ono se definitivno nije završilo”, napisao je Brooker na Twiteru.

Brooker je 2010. izabran kao 23. pick na draftu od strane Timberwolvesa, koji su ga proslijedili u Wizardse gdje je igrao četiri sezone. Najbolju košarku karijere igrao je u Netsima, kada je bio na prosjeku od 10 poena. Nakon toga bio je i član Sixersa te Pacersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE