Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Bivši trener Clippersa: Igraèi su mi spasili život

Bivši pomoæni trener NBA momèadi Los Angeles Clippersa Kim Hughes otkrio je kako mu je nekolicina košarkaša prije sedam godina platila operativni zahvat prostate koji mu je spasio život.

- Advertisement -

Hughesu je u to vrijeme dijagnosticiran rak prostate, nakon èega se obratio upravi kluba za pomoæ.

“Kontaktirao sam Clipperse vezano uz operativni zahvat i oni su mi rekli da operacija neæe biti pokrivena. Ja sam odgovorio: “Zar se šalite sa mnom?” Na to su mi odgovorili da to naprave za jednu osobu, da bi onda morali za sve” prenosi Hughesove rijeèi Racine Journal-Times.

Tadašnji glavni trener Clippersa Mike Dunleavy èuo je vijest da klub neæe platiti treneru operaciju, pa je vijest spomenuo igraèima. Corey Maggette, Kris Kaman, Elton Brand i Marko Jariæ ponudili su pomoæ.

- Advertisement -

“Kim je bio jedan od naših trenera i bio je takoðer moj dobar prijatelj. Bio je u takvoj situaciji u kojoj mu Clippersi nisu pokrivali operaciju. Mislio sam da je to sjajna prilika da pomognem nekome kome je pomoæ potrebna” rekao je Maggette.

“Ti deèki spasili su mi život. Platili su cijeli lijeènièki raèun koji nije bio jeftin. Iznosio je oko 70.000 dolara ili više” komentirao je danas 58-godišnji Hughes koji je od veljaèe do travnja prošle godine obnašao i ulogu glavnog trenera Clippersa.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE