Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin: “Imam nedovršenog posla s Clippersima”

Ljeto je promijenilo dosta toga u Los Angeles Clippersima. U početnoj petorki nema više Chrisa Paula i J.J. Redicka, a na klupi nema više najboljeg šestog igrača Jamala Crawforda. Nestala je jedna “dinastija”, a stvara se nova gdje bi vođa trebao biti Blake Griffin.

Griffin je pristao na produženje ugovora s Los Angeles Clippersima prije nego je postao slobodan igrač. Na tu odluku je najviše utjecao “Mr. Logo” Jerry West koji se pridružio Clippersima kao savjetnik.

“Jerry je imao utjecaj na dolazak i stvaranje kulture ovdje. Ova franšiza ima nedovršenog posla i ja imam nedovršenog posla. Mi imamo nedovršenog posla zajedno i ja cijenim to. Nisam ih mogao napustiti sad.”

Blake je otkazao svoje dogovorene sastanke i obvezao se na 5 godina maksimalnim ugovorom od $173 milijuna. Postao je ponovno fokalna točka Clippersa otkako ih je napustio Chris Paul.

“Prihvaćam izazov. Kako je Chris otišao, naša dinamika se promijenila. Imam odgovornost na svojim ramenima cijelu sezonu. Kada bi Chris odmarao, imao sam mogućnost to pokazati. Želim dokazati da mogu održati takav način igre.”

Zasad mu ide jako dobro. LA Clippersi jedina su neporažena momčad na Zapadu i ako ih ne uhvate problemi s ozljedama, mogli bi biti težak protivnik u playoffu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE