Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin još tri tjedna bez utakmica

Ovogodišnji prvi izbor u njujorškoj Madison Squre Areni u vrijeme izbora bio je Blake Griffin. Blakea su izabrali èelnici Los Angeles Clippersa, ali nažalost Blake se ozlijedio prije poèetka sezone pa se tako navijaèi Clippersa i svi ostali ljubitelji lige nisu mogli uvjeriti u njegove sposobnosti.

No, prema izvorima sa one strane Atlantika, bivši košarkaš sveuèilišta Oklahoma na košarkaške parkete bi se mogao vratiti u roku tri tjedna. U protekloj sezoni taj je veoma perspektivan košarkaš za prije spomenuto sveuèilište postigao èak 30 dvostruko-dvostrukih uèinaka.

Briljirao je i na ljetnoj ligi koja je veæ tradicionalno održana u Las Vegasu, a na kraju je odnio i titulu najboljeg igraèa na spomenutom natjecanju. No, ozljeda lijevog koljena zadržala ga je prije njegovog službenog debija u NBA ligi, te tako još uvijek bez odigrane utakmice u najspektakularnijoj ligi svijeta.

Iz vodstva Los Angeles Clippers su javili da je Griffin veæ spreman na sve teže fizièke napore, a uz to dodali da bi svoje prve utakmice mogao odigrati poèetkom veljaèe. “Raditi æemo tjedan za tjednom, sa sve veæim naporima. Nadam se da æu se u nekoliko tjedana uspjeti 100% pripremiti za moju prvu utakmicu u NBA”, izjavio je Blake Griffin.

Latest Posts

NE PROPUSTITE