Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin još uvijek ne razmišlja o free agencyju

Nakon turbulentne protekle sezone, visoko krilo Los Angeles Clippersa, Blake Griffin čini se potpuno spreman za novu sezonu, a već se postavljaju i pitanja o nadolazećem ljetu, kada će Griffin postati slobodan igrač.

Nikada ne uživam kada ne mogu igrati. Ali ta razdoblja pomažu da cijenite ono što imate i čime se bavite. Svaki puta kad ostanete bez nečega, morate napraviti korak nazad i shvatiti koliko je vrijedno to što ste imali. Ne shvaćate to dok ne izgubite isto. Ovo je za mene novi početak, da zapamtim gdje sam i što najviše volim raditi”, naglasio je Griffin prije početka nove sezone.

Naravno, osvrnuo se Griffin i na pitanja oko ugovora.

Zadnja godina ugovora ili ne, ja igram jednako i fokusiran sam na iste stvari. Nisam vodio nikakve razgovore o free agencyju. Ako se išta govori o tome, neistina je. Ništa od glasina nije došlo od mene. Ova sezona bit će kao i svaka druga. Usredotočeni smo na ostvarivanje ciljeva, a to je naslov.

Često se Griffina povezuje i s Oklahomom, njegovim rodnim mjestom.

Ne zanimaju me takve glasine, uvijek će ih biti. Navijači vole spekulirati. Moj glavni cilj ovoga ljeta bio je ozdraviti i vratiti se u formu. Fokus sada je tekuća sezona. Toliko košarke je pred nama. Ne želim reći da me se ne tiče što ostali igrači rade, jer i to utječe na ono što ja radim. Ali za mene je svejedno igra li Durant u Oklahomi ili Golden Stateu. Spremit ćemo se i igrati protiv svake momčadi.

Griffin je vrlo dobro ušao u sezonu, njegovi Clippersi su pobijedili Portland, a visoko krilo ugradilo je 27 poena i 13 skokova u 114:106 pobjedi na gostovanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE