Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin konaèno dogovorio produženje ugovora

Los Angeles Clippersi i njihov najatraktivniji igraè Blake Griffin zapoèeli su pregovore oko novog ugovora prošli tjedan a tek je danas došlo do konaènog dogovora te definiranja duljine i vrijednosti ugovora.

Griffin æe tako ostati u Clippersima i oduševljavati publiku u Staples Centru još 5 godina tijekom kojih æe zaraditi 95 milijuna dolara, maksimalan iznos kojeg je mogao dobiti. Clippersi su oèekivano produžili suradnju s Griffinom, no sljedeæe ljeto ih èeka teži posao, kada Chris Paul postaje nezaštiæen slobodan igraè.

Paul je odbio potpisati produženje ugovora ovoga ljeta te æe sljedeæe godine kao slobodan igraè moæi birati u kojoj ekipi nastaviti karijeru, ali prednost æe imati Clippersi koji æe mu moæi ponuditi najviše novca. Paul nije potpisao produženje ovoga ljeta iz razloga što može dobiti veæi ugovor kao slobodan igraè, tako da se oèekuje njegov ostanak u Clippersima i nakon sljedeæe sezone.

Griffin je nakon u potpunosti propuštene svoje prve NBA sezone zbog ozljede koljena odigrao dvije sjajne sezone, u kojima je prosjeèno postizao 21,7 poen i 11,5 skokova po utakmici. Trenutno je jedan od najatraktivnijih igraèa u ligi, ali još uvijek nije razvio pouzdano oružje iz igre kojim bi lakoæom kažnjavao protivnièke obrane. Ipak, tek su mu 23 godine i ima još mnogo prostora za napredak te se oèekuje njegova dugogodišnja dominacija ligom ukoliko uspije ispuniti svoj potencijal do kraja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE