Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin: Nikad više natjecanje u zakucavanju

Zvijezda Los Angeles Clippersa i jedan od najatraktivnijih igrača NBA lige, Blake Griffin izjavio je kako više nikada ne namjerava sudjelovati na natjecanjima u zakucavanju, koja se održavaju svake godine tijekom All-Star vikenda.

Griffin, pobjednik natjecanja u zakucavanju 2011. godine u Los Angelesu, kada je “preskočio” parkirani automobil ispod koša, izjavio je jučer kako više nikada neće sudjelovati na takvom natjecanju.

“Moj nastup u 2011. godini nije bio pogreška jer mi je to bilo odlično iskustvo, ali neću to više nikada ponoviti”, izjavio je Griffin za ESPN, te je detaljnije obrazložio:

“Za mene je All-Star vikend, više od svega, prilika za odmor. Uz samu All-Star utakmicu koja se uvijek igra u nedjelju, imate obaveze cijeli petak, a u subotu su treninzi i promotivni nastupi. Subota navečer mi je postala vrijeme kada se mogu družiti s obitelji i malo se opustiti.”

Natjecanje u zakucavanju ove godine privuklo je više velikim imena nego prije (Paul George, John Wall, Damian Lillard, Terrence Ross, Harrison Barnes, Ben McLemore), ali ponovno su najveće zvijezde lige, među koje Griffin pripada, odbile sudjelovati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE