Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin planira produžiti ugovor s Clippersima

Prije početka aktualne NBA sezone mnogo se pričalo o momčadi Los Angeles Clippersa, koja već godinama pokušava napraviti veliki rezultat. No, Clippersi već godinama padaju u odlučujućim trenucima i nikada u povijesti nisu dospjeli čak ni do konferencijskog finala.

Također se svakog ljeta spominju i mnoge potencijalne destinacije glavnih uzdanica Clippersa, prije svega Chrisa Paula i Blakea Griffina, na kojima bi se mogli dodatno približiti onome čemu bi trebao težiti svaki NBA igrač – osvajanju prstena.

27-godišnji Griffin već se dulje vremena povezuje s raznim momčadima, no on je u nekoliko navrata izjavio kako nema namjeru otići te da će u ljeto 2017. godine produljiti ugovor s Clippersima.

Okosnica momčadi koju s Paulom i njime čine J.J. Redick, DeAndre Jordan i Jamal Crawford jako je povezana, te bi vrlo lako, u slučaju da Griffin produlji ugovor, to mogli napraviti i ostali, prvenstveno Paul i Redick koji postaju slobodni igrači na ljeto.

Iza Clippersa je jedan dosta težak period u kojem je njihov glavni dvojac Paul-Griffin više proveo u bolnici nego na parketu, a to se može primijetiti i na tablici Zapadne konferencije, na kojoj se, nakon sjajnog uvoda u sezonu, nalaze na četvrtom mjestu s 30 pobjeda i 17 poraza.

Paul bi se trebao oporaviti krajem veljače, dok se Blake vratio u utorak te je u porazu od Philadelphia 76ersa za 29 minuta zabilježio 12 poena i 11 skokova. Ove sezone je odigrao 27 utakmica u kojima je prosječno postizao 20,9 poena, hvatao 8.9 skokova i dijelio 4,7 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE