Friday, August 12, 2022

ZADNJE OBJAVE

Blake Griffin se složio da mora poboljšati svoju igru

Chris Paul je bio direktan u vezi toga rekavši da će Los Angeles Clippersi dogodine ići onoliko daleko koliko ih Blake Griffin odvede. To je za Griffina možda preveliki teret, ali mlado krilo se složilo s razigravačem Clippersa.

- Advertisement -

”Paul ima ogromnu rolu u ovoj ekipi, on je igrač koji nam je zatvorio mnogo utakmica i donio mnogo pobjeda. Međutim, u mojoj glavi ja moram biti taj koji će mu pomoći u tome. Ja ću biti tu na kraju utkmica da mu pomognem da dođemo do pobjede”, rekao je Griffin.

Griffin mora još raditi na svojoj igri, slobodna bacanja, igra u reketu, obrana, šut s poludistance… Mnogi će se složiti da je Griffin još uvijek sirov igrač, ali istina je da pokazuje napredak i da sa samo 24 godine ima prostora za dodatno poboljšanje.

Griffin je priznao da zna na čemu mora raditi: ”Da vam budem iskren, nikada nisam ovako uzbuđen čekao novu sezonu. Moji treninzi sa šuterskim trenerom Bobom Thateom su samo u svrhu timske igre za sljedeću sezonu. Jedna od stvari koju mi je trener Doc Rivers rekao je ta da ako šutiram 0-15, da mi samopouzdanje ne padne. Moram stvoriti šuterski mentalitet, a to ću najbolje dobiti naporno trenirajući.”

- Advertisement -

Ako Griffin usitinu napravi korak naprijed, Clippersima je samo nebo granica. Dovođenjem klasnih šutera i tricaša J.J. Reddicka i Jareda Dudleya su još više dobili na napadačkoj rotaciji te bi dogodine trebali biti među tri najbolja napada lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE