Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Andray Blatche: Oèekujem ispriku

Andray Blatche poslan je na klupu u prvoj èetvrtini poraza Wizardsa od Bobcatsa. Trener Flip Saunders je izjavio kako Blatche nije htio slušati trenere koji su mu govorili o obrani.

“Ima tu mnogo nesporazuma,” rekao je Blatche. “Rekao bih da je moja krivnja oko 25%. Izveli su me iz igre, èuo sam da mi je trener Saunders nešto rekao, ali sam samo sjeo na klupu. Bio sam frustriran, nisam želio pogoršati stvari pa sam samo sjeo. Nakon toga on me ostavio na klupi i više nisam ušao u utakmicu.”

Blatche nije dao naslutiti hoæe li igrati veèeras protiv Pacersa. “Nisu mi rekli hoæu li igrati ili ne. Ako ne budem igrao, neznam kako bi to uopæe bilo moguæe jer nisam uèinio ništa pogrešno,” kaže Blatche.

Iako oèito nije oduševljen Saundersom, rekao je kako mu se sviða uprava Washingtona kada je upitan o buduænosti u klubu. “Mislim, imamo odliènu upravu, Ernie Grunfeld, Tommy Sheppard, Milt Newton, svi su oni odlièni momci,” rekao je Blatche. “Volio bih da se ova situacija nikada nije dogodila. Što se mene tièe, mislim da æe sve biti riješeno ako dobijem ispriku. Na takav naèin govoriti o meni nije u redu i povrijedilo me. Nakon svih tih prièa o meni u novinama i nakon utakmice oèekivati da igram za tebe je ludo.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE