Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blazersi bolji od Mavsa, Miami dobio Bullse

Sinoæ su u NBA ligi odigrane tri utakmice, Blazersi su na svome terenu bili bolji od Mavsa, a Clippersi i Miami su ostvarili gostujuæe pobjede protiv Rocketsa odnosno Bullsa.

Blazersi su ostvarili i treæu ovosezonsku pobjedu nad Mavsima u tri odigrane utakmice. Mavsima je to bio èetvrti poraz u šest odigranih utakmica. Blazersi se trenutmo nalaze na osmoj poziciji Zapada i bore se za šestu poziciju koju trenutno drži momèad Oklahomezajedno sa Spursima. Trojica igraèa upisalo je double double, LaMarcus Aldridge (20k i 10sk), Marcus Camby (17k i 11sk) i Andre Miller (19k i 10a).  Mavse je predvodio Caron Butler sa 25 koševa i 9 skokova. Dirk Nowitzki je ponovno odigrao jednu od svojih lošijih utakmica, ubacio je 15 koševa, šut iz igre 5-13, uz 7 skokova.

Nakon utakmice trener Rick Carlisle Mavsa je izjavio: “Odigrali su bolje od nas, u slijedeæim utakmicama moramo se više potruditi.”

Miami je ostvario uvjerljivu pobjedu nad Bullsima, koji se bore za mjesto u doigravanju sa Raptorsima, trenutno drže devetu poziciju Istoka. Najefikasniji u redovima Heata bili su Jermaine O`Neal sa 24 koša i 4 skoka i Dwyane Wade sa 12 koševa i 10 asistencija. Bullse je predvodio igraè sa klupe, Hakim Warrick sa 14 koševa i 7 skokova. Iz startne petorke nitko nije ubacio više od 12 koševa.

Nakon utakmice Dwyane Wade je izjavio: “Ovo je bila jedna od naših ponajboljih gostujuæih utakmica ove sezone. Odluèio sam da svoju igru podredim ekipu, a ne da igram za svoju vlastitu statistiku.”

Rezultati:

Chicago Bulls – Miami Heat 74:103
Houston Rockets – Los Angeles Clippers 93:99
Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks 101:89

Latest Posts

NE PROPUSTITE