Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blazersi poravnali rezultat protiv Nuggetsa

‘Blazersi’ su noćas napravili veliki posao dobivši drugu utakmicu u Denveru protiv tamošnjih ‘Nuggetsa’. Polufinalna serija doigravanja Zapadne konferencije sada seli u Portland pri omjeru pobjeda 1-1.
Gosti su se nešto bolje snašli u uvodnoj četvrtini, a ponajviše zahvaljujući seriji 10:0 u drugu su ušli sa pet poena prednosti (28:23). Sljedećih 12 minuta donosi i prvo dvoznamenkasto vodstvo ‘Blazersa’, a tek u tom razdoblju igre svoje prve koševe postiže Nikola Jokić. Da ovo neće biti još jedna njegova sjajna večer, potvrdio je i dosta rani četvrti prekršaj koji je dobio tijekom treće četvrtine, što mu je znatno umanjilo vrijeme provedeno u igri.
Izlazak ‘Jokera’ gosti su znali odmah iskoristiti te sa ‘plus 8’ otići na ‘plus 16’ (74:58). U posljednjih 12 minuta ‘Blazersi’ su uspjeli sačuvati vodstvo, a ‘Nuggetsi’ su im se rezultatski najviše približili pola minute prije kraja kada su stigli na pet poena zaostatka (95:90).
U utakmici nepreciznih strijelaca za pobjednike je najviše koševa ubacio CJ McCollum (20p-6s-6a), a za poražene Nikola Jokić (16p-14s-7a). Čitav niz pucački neraspoloženih igrača predvodili su Jamal Murray (6/18) i Damian Lillard (5/17), pa se cijela ljepota noćašnje utakmice svela na ovu maštovitu Jokićevu asistenciju: https://www.youtube.com/watch?v=EPlx8h5xJ9E.

——————–

DENVER – PORTLAND 90:97 (1-1)

Latest Posts

NE PROPUSTITE