Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blazersi preknuli niz od tri uzastopna poraza

Portland Trail Blazersi došli su do gostujuæe pobjede, ovoga puta u popularno zvanom Hiveu, domu New Orleans Hornetsa. Ovo je oèekivano utakmica koja je završila s najmanje poena od svih dosad danas odigranih, buduæi da je ovo bio susret momèadi koje vole duge napade i ne zabijaju puno koševa.

Prva èetvrtina završila je rezultatom 20:15 za gostujuæe Blazerse,  no Hornetsi su se do poluvremena uspjeli približiti na 2 koša zaostatka, a u svlaèionice se otišlo s rezultatom 35:37.

U treæoj èetvrtini domaæini uspijevaju zabiti samo 16 koševa, nasuprot 27 koševa Blazersa. Treba napomenuti i  kako domaæu momèad trica nije išla te su završili utakmicu nula trica iz devet pokušaja.

U zadnjoj èetvrtini domaæini dižu tempo, želeæi izbjeæi sramotu pred domaæim navijaèima i smanjuju razliku na podnošljivih 7 koševa za konaènih 77:84.

Obje momèadi šutirale su ispod 50% iz terena, bolji su naravno bili Blazersi sa 47%, a u njihovim redovima prednjaèio je LaMarcus Aldridge koji je odigrao 40 minuta i za to vrijeme uknjižio 22 koša i 9 skokova,  a pratili su ga Nicolas Batum s 19 koševa, Wesley Matthews s 10 koševa  i Gerald Wallace sa 14 koševa, ali i 3 promašena slobodna bacanja.

Kod domaæina, najefikasniji je bio razigravaè Jarrett Jack s 21 košem i Emeka Okafor s 12 koševa i 10   skokova te Chris Kaman s 12 koševa i 6 skokova.

Osim katastrofalne trice,  porazu Hornetsa pridonijeli su i loše izvedbe Jasona Smitha  i Marca Belinellija koji su imali kombinirani uèinak od 6 koševa iz 13 pokušaja i nula iznuðenih slobodnih bacanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE