Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bledsoe: “Prva utakmica protiv Sunsa će biti kao svaka druga”

Eric Bledsoe će danas navečer odigrati prvu utakmicu protiv svoje bivše momčadi, Phoenix Sunsa. O toj utakmici je izjavio:

“To je samo još jedna utakmica koju moramo pobijediti. Ja samo moram igrati svoju igru i ne brinuti se oko ničega. Sad sam u drugoj momčadi te sam fokusiran na ono što se ovdje događa.”, izjavio je ESPN-u.

Bucksi su na omjeru 8-8, a od dolaska Bledsoea su upisali četiri pobjede i dva poraza u zadnje dvije utakmice. Bledsoe je u utakmici protiv Washingtona odigranoj u ponedjeljak zabio 14 poena, uz šest ukradenih lopti i dvije asistencije, a igrao je 35 minuta, što mu je i najveća minutaža u tekućoj sezoni. Bucksi su inače utakmicu izgubili rezultatom 99:88.

Bledsoe je u Bucksima na prosjeku od 11,8 poena po utakmici. Došao je u momčad u kojoj glavnu ulogu imaju budući All-Star igrač i MVP kandidat Giannis Antetokounmpo i krilo Khris Middleton. Antetokounmpo je na prosjeku od 29,7 poena po utakmici, što ga stavlja na drugo mjesto najboljih strijelaca, ispred njega je jedino James Harden, koji je upravo Phoenixu prošli tjedan zabio 48 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE