Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Blockbuster trade ili lažna glasina?

Kako javlja novinar Tom Moore za Bucks County Courier Times, u prethodnih nekoliko dana pojavile su se glasine o jednom velikom blockbuster tradeu. Da li se netko zaigrao na aplikaciji ,,trade machine“ ili je zaista do ovih pregovora došlo nije poznato. Uglavnom, u verziji tradea koja se pojavila i došla do njega, bile bi uključene čak četiri momčadi: Washington Wizardsi, Detroit Pistonsi, Phoenix Sunsi i Philadelphia 76ersi.

Naime,  Detroit bi poslao playmakera Reggieja Jacksona u Philadelphiju, a krilo Tobiasa Harrisa, Reggieja Bullocka i pravo na izbor prve runde nekog od budućih draftova u Phoenix, i pravo na izbor prve runde nekog od budućih draftova u Washington, dok bi dobili od Washingtona odličnog playmakera Johna Walla i krilnog centra Markieffa Morrisa, te bi tako braća Morris ponovno zaigrala skupa u istoj momčadi.

Washington Wizardsi bi kao što smo već spomenuli ostali bez Walla i Morrisa, a dobili bi playmakera Brandona Knighta iz Phoenixa, mladog centra Jahlila Okafora iz Philadelphije i već spomenuti izbor prve runde drafta od Detroita.

Phoenix Sunsi bi ostali bez playmakera Brandona Knighta i krilo T.J.Warrena, a dobili bi već spomenute iz Detroita Tobiasa Harrisa, Reggieja Bullocka i pravo na izbor prve runde.

Philadelphia 76ersi bi ostali bez mladog centra Jahlila Okafora, a dobili bi iz Detroita playmakera Reggieja Jacksona.

Tko bi u ovom velikom tradeu najbolje prošao, teško je na prvu reći. Svakako da bi sve momčadi imale određene koristi od tradea. Ostaje nam vidjeti u narednim danima da li je priča o ovom blockbuster tradeu bila izmišljotina ili nam se zbilja priprema nešto veliko u NBA ovih dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE