Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bobby Jackson odlazi u mirovinu, slijedi Barry?

36-godišnji organizator igre Bobby Jackson odluèio je objesiti košarkaške tenisice na klin i reæi zbogom profesionalnoj košarci. U svojoj 12-godišnjoj NBA karijeri zaslužio je naziv ponajboljeg rezervnog playmakera lige.

Glavni razlog njegove odluke je u prvom redu ozljeda palca, no ipak treba spomenuti i nezainteresiranost drugih klubova koji mu nisu ponudili nove konkretne ponude.

U protekloj sezoni nosio je dres Sacramento Kingsa, gdje je bio zamjena slovenskom reprezentativcu Benu Udrihu, a bilježio je 7,5 koševa i 2 asistencije.

U NBA ligi je uz Kingse nosio još dresove Nuggetsa, Timberwolvesa, Hornetsa i Rocketa, no ipak najljepše dane je proveo u dresu Kingsa u razdoblju 2000 – 2005 godine.

Prema zadnjim informacija sa one strane Atlantika uskoro æe svoju mirovinu najaviti i Brent Barry (na slici), kojega su nedavno otpustili èelnici Houston Rocketsa. Barry ima u svojoj vitrini i NBA prsten kojeg je osvojio sa Spursima, a najavljuje se da bi uskoro mogao postati djelatnik na službenoj televizijskoj postaji NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE