Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bobcats: Predsjednikov sin ispred Nachbara i Moona

Prije dva dana smo na portalu napisali kako se za usluge Jamaria Moona i(li) Boštjana Nachbara zanimaju u èelništvu Charlotte Bobcatsa, meðutim prema izvorima lokalnih medija ni jedan ni drugi neæe obuæi dres ‘Jordanove’ ekipe, veæ je èast 15. igraèa u momèadi pripala Coryju Higginsu, sinu Roda Higginsa, predsjednika košarkaških operacija Bobcatsa.

Boštjan Nachbar æe oèito nastaviti sezonu u NBA ligi, što je i sam najavio još ovog ljeta, meðutim i dalje nije poznata njegova nova lokacija. Raspravljalo se o Netsima, gdje je proveo nekoliko dana trenirajuæi, pa sve do susjednih Knicksa. I kada je izgledalo kako æe Nachbar popuniti prazninu nastalu odlaskom Cunninghama u Grizzliese, Bobcatsi su se pomalo iznenaðujuæe odluèili za Higginsa.

“Mnogi smatraju da sam ovdje zbog oca. Dokazat æu da zaslužujem svoje mjesto u momèadi, naporno sam trenirao i izboriti æu si svoje mjesto”, izjavio je 21-godišnji krilni košarkaš za Charlotte Observer.

Rijeè je o bivšem košarkašu sveuèilišta Colorado gdje je postigao više od 2000 poena (toènije 2001), a uz to u èetiri godine uhvatio je i 547 skokova i podijelio 320 asistencija.

U cijeloj toj priæi izgubio se i Jamario Moon, 31-godišnji atraktivni krilni igraè. Prošlu sezonu je završio u dresu Clippersa (zapoèeo u Cavaliersima), a prosjek tijekom cijele sezone iznosio mu je nešto više od 4 poena, 3 skoka i 1 asistenciju po susretu.

Više o sudbinama ove dvojice slobodnih igraèa i nekolicine drugih zanimljivih poput Redda, Kirilenka, Yia æemo detaljnije popratiti u narednim danimaa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE