Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bobcatsi i Hornetsi zamijenili centre

Emeka Okafor i Tyson Chandler (na slici) zamijenili su klubove. Okafor æe od slijedeæe sezone nositi dres New Orleans Hornetsa, a Chandler Charlotte Bobcatsa.

Ova bi razmjena trebala biti danas službeno potvrðena i pretpostavlja se da neæe biti ukljuèen niti jedan dodatni igraè.

Okafor ima duži ugovor, ali obojica primaju sliène iznose, a to je oko 12 milijuna dolara po sezoni. I Okafor i Chandler su 26-godišnjaci i izabrani su kao drugi izbori drafta. Okafor je došao u NBA ligu 2004. godine, a Chandler 2001.

Prošle sezone Okafor je produžio ugovor s Bobcatsima na šest godina u vrijednosti 72 milijuna dolara. Prošle je sezone prosjeèno postizao 13.2 koševa i hvatao 10.1 skok. U ovoj æe sezoni ugrati uz Chrisa Paula i vjerojatno je da æe njegovi statistièki uèinci dodatno porasti.

Tyson Chandler nešto je višlji od Okafora ali statistika od prošle sezone nešto mu je slabija. Prosjeèno je bilježio 8.8 poena i 8.3 skokova po utakmici. Prošle je sezone mijenjan u Oklahoma City, ali ondje nije prošao lijeènièki pregled zbog nožnog palca koji predstavalja opasnost od novih ozljeda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE