Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Bobcatsi iznenadili Cavse na njihovom terenu

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, uz dvije gostujuæe pobjede 76ersa i Bobcatsa.

Lakersi su ostvarili uvjerljivu pobjedu u Staples centru protiv Mavsa, slavili su èak sa 35 koševa prednosti. U svim statistièkim pokazateljima bili su uvjerljivo bolji od Mavsa, bila im je to ovosezonska utakmica sa najboljim šutem iz igre (63,4%). Sedmorica igraèa ostvarila je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Jordan Farmar sa 24 koša i Lamar Odom sa 15 koševa i isto toliko skokova. Kobe Bryant je ubacio za njega skromnih 15 koševa uz 8 asistencija. Mavse je predvodio Dirk Nowitzki sa 22 koša i 8 skokova.

Nakon utakmice trener Mavsa Rick Carlisle je izjavio: “Bila je to sramotna utakmica, oni su odigrali izvrsnu utakmicu, a mi najlošiju ove sezone”.Bobcatsi se ove sezone mogu nadati svom prvom ulasku u doigravanje, a sinoænjom pobjedom nad Cavsima nada bi mogla postati i stvarnost. Bobcatsi su imal ina raspologanju samo osmoricu igraèa, a najefikasniji bili su Gerald Wallace sa 19 koševa i 12 skokova, te Stephen Jackson sa 22 koša. Cavse su predvodili LeBron James sa 29 koševa i 7 skokova, te Mo Williams sa 27 koševa.

Nakon utakmice trener Bobcatsa Larry Brown je izjavio: “Odigrali smo izvrsnu utakmicu, bila je to timska pobjeda. U obrani smo odigrali vrlo dobro, jako sam ponosan na svoje igraèe, ipak smo pobijedili jednu od najboljih momèadi lige.”

Rezultati:

Charlotte Bobcats – Celeveland Cavaliers 88:91
New York Knicks – Indiana Pacers 132:89
Toronto Raptors – San Antonio Spurs 91:86
Denver Nuggets – Philadelphia 76ers 105:108
Los Angeles Lakers – Dallas Mavericks 131:96

Latest Posts

NE PROPUSTITE